23 juli 2010

Hvit baggy lue:)

Siden jeg var liten har jeg gått med lue! Det gir en så god trygghetsfølelse å dra lua godt over hode. Jeg bruker den mest inne egentlig, men selfølgelig bruker jeg den ute på vinteren eller når det er kaldt. Min nåværende lue er ganske så "loete" og burde vært skiftet ut for lenge siden. Men jeg er kresen, og siden de luene som er å få ta i nå er tynne (det er jo tross alt sommer) har jeg ikke funnet noen. Derfor prøvde jeg å strikke min egen. Den ble ganske grei, men den ble i varmeste laget;P Den satt også litt stramt over ørene så den må nok brukes litt, eller evt. at jeg drar litt i den slik at den blir litt større. Jeg stikket den i minste str, men jeg kunne nok valgt den største siden jeg er litt "tjukk" i hode...hehe...Det er faktisk sant, selv om det ikke ser sånn ut. Sykkelhjelmer, eller hjelmer generelt ser jeg kjempeteit ut i. Sykkelhjelmen sitter bare på toppen av hode, og jeg ser ut som et romvesen fra en annen planet:P


1 kommentar:

  1. Hi my new friend :))
    Is it "telepatia" or what but I lately have had some "thoughts" of doing juust a siimple hat with bit decos to it and after seen yours...definetely gonna do atleast one :))
    About your crocheted white mouse...I have one big one at home sitting in my "rom-pot" :))so it must be old cousin of yours :)))(made it in 90´s)
    Happy weekend to You with Hugs & visit again :))

    SvarSlett