14 september 2010

Monsterbukse - Hai!

...Første gang jeg hørte om monsterbuksen, falt jeg pladask med en gang. De er jo bare råkule, så jeg var fast bestemt på å stikke en selv.
Jeg startet på min monsterbukse i mai, men har somlet med å få alt ferdig. Selve buksa har vel vært ferdig en stund, det var bare det å få tatt bilde av den på en "modell" som dro ut. Så endelig, når søstra mi og tanteungene mine var på besøk, fikk jeg tatt bilder av den. Tror buksa er strikket i størrelse 6 mnd. eller 1 år, men jeg fikk dratt den på han likevel.


Når buksa var på, løp han stolt ut å viste seg frem! Tror både mor, bestemor og storebror syntes den var veldig fin:) Nå ønsket mor en i riktig størrelse til begge to, og jeg er overlykkelig av å få en bestilling fra henne:) For øyeblikket strikker jeg en lue til samme gutten som på bildet, for han SKULLE ha en blå lue!!!
Men så fort den er ferdig (og det er ikke lenge til) skal det kjøpes inn garn og pinnene tas fatt! For her skal det strikkes flere monsterbukser!


ELSK <3

8 kommentarer:

 1. Vilka "coola" byxor! =)De skulle mina busungar gilla!

  SvarSlett
 2. Monsterbuksene er kjempetøffe :-)

  Takk for besøket på bloggen min, og for at du vil være med på mitt gi bort-lotteri!

  SvarSlett
 3. Hihi, så morsom den blei! På Det øverste bildet ser haien litt engstelig ut, men på det nederste er den jo superblid! Og supersøt. Gleder meg til å se resten av kolleksjonen når den kommer på pinnene!! (o:

  Takk for at du viste meg din monsterbukse! Gøy å se. Setter pris på om du linker til oppskrifta i innlegget ditt...

  Ha en fin monsterdag! (o:

  SvarSlett
 4. Takk for kjempekoselige kommentarer:) Det varmer i hjerterota:P

  "duBedåre" - Selvfølgelig skal jeg linke til din oppskrift, ting er litt nytt for meg med bloggingen, og det går litt fort i svingene noen ganger. "Feilen" er nå fikset, og jeg skal prøve å være litt flinkere i fortsettelsen:)

  :)

  SvarSlett
 5. wow..de byxorna ser jätteroliga ut!!
  Tror min son sku gilla dem också.
  ~marita~

  SvarSlett
 6. For noen fantastiske monsterbukser ;) Jeg lurer litt på hva du har brukt for noe til tennene? Antar at det er stoff som du har sytt på men hva er det for stoff? :)

  Mvh Emma
  emma.s.falk(a)gmail.com

  SvarSlett