14 oktober 2010

Nå skal jeg sy!


Enhver håndarbeidsglad person trenger en symaskin. Vår gamle "Elna" har blitt tregere med årene og er idag blitt pensjonert:P Jeg har nemlig gått til anskaffelse av en ny maskin, nærmere bestemt en Singer Curvy 8770.
Litt mer informasjon finner du her og en 18 min lang videogjennomgang av maskinen her:P Den skulle også være storebroren til en tidligere vinner av en symaskintest fra Sverige, testen kan leses her.

Men til tross for at det har vært mye bra jeg har funnet på nettet om maskinen, så har ikke Singer som merke hatt så bra rykte i de butikkene jeg har vært i. En dame i en av mange butikkene jeg har vært i frarådet meg på det sterkeste fra å kjøpe en Singermaskin! Det var så vanskelig å få deler, de måtte bestilles fra Köln.

Men jeg tok sjansen likevel, jeg orker ikke lete etter "den beste maskinen i forhold til pris". Jeg har det med å lete GRUNDIG, og forsikre meg om at jeg får det beste. Det kan bli litt slitsomt:P Jeg har allerede vært i fire ulike byer, og i flere butikker i hver by, for å se på utvalget. I tillegg til flere timer på nettet. Derfor måtte jeg bare ta meg i skinnet og bestille den. Jeg bestilte den fra symaskiner.no og i kveld mottok jeg en mail på at maskinen blir sendt i posten i morgen, så jeg er kjempespent!

1 kommentar: